La Dermalite întelegem nevoia fiecărei femei de a se simți bine în pielea ei. Așa că, indiferent dacă este vorba de fire de păr nedorite, de pete pigmentare, leziuni vasculare sau pur si simplu de un ten matur care are nevoie de revitalizare, suntem pregătiți să oferim tratamente individualizate, adaptate oricărui tip de piele si acoperind o largă paletă de afecțiuni dermatologice.

Pentru a raspunde exigențelor dumneavoastra, am dotat clinica Dermalite cu aparatura performanta, fiecare dintre tratamentele oferite de noi fiind realizate cu varfurile de gama ale tehnologiei respective, cu aparatura fabricata in Europa, Statele Unite sau Israel.

Si pentru ca stim cat de importanta este frumusetea pentru tine, avem alaturi o echipa medicala cu experienta si numeroase certificari in dermatologie si proceduri laser, care iti ofera siguranta in aplicarea tratamentelor inovatoare.

In domeniul nostru de excelenta – epilarea definitiva – oferim servicii fara concurenta la nivel regional: o abordare medicala integrata a hirsutismului ( atat dermatologica cat si endocrinologica), tratamente considerate ” gold standard” in epilarea definitiva: laser Alexandrit sau adaptabile oricarui tip de ten : laserul NdYAG.

receptie dermalite oradea
shadow